FAQ

Vanaf welk tijdstip kunnen we inchecken?


Inchecken kan vanaf 12.00u voor rechtstreekse boekingen.  Via Booking.com is uw kamer klaar om 14.00u.  U kan natuurlijk 's morgens al uw bagage afzetten en optimaal van uw dag genieten.  Wij zorgen ervoor dat uw bagage op uw kamer geplaatst wordt.


Tot wanneer kunnen wij op de kamer blijven?


Wij vragen u om op de laatste dag van uw verblijf de kamer ten laatste om 11.00u te verlaten.  Uw bagage kan nog in de B&B blijven tot 18.00u.Is het ontbijt in de kamerprijs inbegrepen?


In de B&B zijn de vermelde prijzen steeds inclusief ontbijt.  In onze vakantiewoning is het ontbijt niet in de prijs inbegrepen. Wanneer wordt het ontbijt geserveerd?


Het ontbijt wordt tussen 8.00u en 10.00u geserveerd.  Het ontbijt wordt in het restaurant, bij mooi weer in de tuin, geserveerd. We werken met een ontbijtkaart '√† la carte', dit om voedseloverschotten te vermijden. 


Is een lactosevrij of glutenvrij ontbijt mogelijk?


Natuurlijk. Graag wel even vermelden bij reservatie.  Zo kunnen wij uw reservatie perfect voorbereiden.Zijn honden en katten toegelaten?


Wij verzoeken u om telefonische contact op te nemen met Tania op +32 473 808 967.


Is er een fietsenstalling?


Fietsen kunnen in de fietsenberging geplaatst worden.  Het is aan te raden om deze te sluiten.  We verzoeken u om de batterijen op uw kamer en in uw aanwezigheid op te laden, dit uit veiligheidsoverweging.Kunnen we een fiets huren?


We werken samen met Best Bikes.  U kan telefonisch uw fiets bestellen op 058/32.98.18.  Best Bikes bevindt zich op wandelafstand van onze B&B.Is er gratis parking?


B&B De Arend ligt in een blauwe zone.  Hier kan je gratis parkeren voor 120'.  In een parallelstraat (Schipstraat) kan je onbeperkt gratis parkeren.Hoe ver is het van de tram/bus?


De tram- en bushalte bevindt zich op 400 meter van de B&B.  Met de tram reist u de volledige kustlijn af, van De Panne tot in Knokke.  Met de bus geniet u van het hinterland.  Veurne, Diksmuide, enz.Hoe ver is de Noordzee?


De Noordzee ligt op 3.7 km van de B&B.  Een wandeling van 45' langs de havengeul is een must do.  Natuurlijk kan dit ook met de fiets of met de tram.Moet ik een voorschot betalen?


Een voorschot is niet nodig bij rechtstreekse boekingen.


Op welke manier kan ik betalen?


Betalen kan cash, met bancontact, met payconic, met visa of met een mastercard.


Wat als het verblijf niet kan doorgaan?


Bij rechtstreekse boekingen kan u natuurlijk contact met ons opnemen.  We zoeken  een andere datum of annuleren u gratis.

Indien u een reservatie hebt via onze partners (booking.com) vragen wij u om contact op te nemen met hen. 


Ik wil iemand een cadeaubon schenken, kan dit?


Onze cadeaubons worden digitaal bezorgd en hebben geen vervaldatum.  Bestellen kan telefonisch of per mail.